• PRAKTIKE PUNE

  Praktike pune / Internship per mbajtjen
  e kontabilitetit per nje subjekt real Sh.p.k.

  zyre-kontabiliteti-albania
 • zyre-kontabiliteti-ne-tirane
 • Albanian-Tax-&-Consulting
 • Albanian-Tax-&-Consulting-zyre

  Rregjistrohuni per vende te lira pune

  Emri

  Mbiemri


  Adresa email

  Number Celulari


  Ngarko CV

  Praktike Pune

  Praktike pune / Internship per mbajtjen e kontabilitetit per nje subjekt real Sh.p.k.

  Brunes, ofron vend pune Financiere

  Kompania "Brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidate në pozicionin Financiere!

  Tirane, ofroj vend pune Financiere

  Kompania INSPORT SH.P.K (Sport Vision Albania, kompani për tregëtimin e produkteve sportive)

  Tirane, ofroj vend pune Financiere Supermarketi

  Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve 

  Llogaritësi i Pagave në Shqipëri

  Ju lutem vendosni pagën

  Të dhënat për Pagën

  Paga Bruto:
  Paga për Sigurime Shoqërore:
  Paga për Sigurime Shëndetsore:
  TAP (Tatimi mbi të ardhurat Personale):
  Sigurimet Shëndetsore Punëmarrësi (1.7%):
  Sigurimet shoqërore Punëmarrësi (9.5%):
  Sigurimet Shëndetsorore Punëdhënësi (1.7%):
  Sigurimet Shoqërore Punëdhënësi (15%):
  Paga Neto:

  Kush Jemi: Albanian Tax & Consulting

  Albanian Tax & Consulting eshte studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me plote 25 vjete ekperience ,e rregjistruar ne QKB per ti ofruar biznesit vendas dhe te huaj sherbimen e Konsulences Financiare , konsulence kontabel dhe auditim te jashtem.Studio AT&C zoteron titujt dhe licencat me te larta te mundshme ne fushen e kontabilitetit … Lexo Me Shume

  Sherbimet Tona

  Shërbime Financiare

  Sherbime Financiare

  • Mbyllje Bilanci (pregatitje të pasqyrave financiare vjetore) në përputhje me Standartet e Kontabilitetit.
  • Organizim i kontabilitetit me programe kompjuterike financiare “FINANCA 5 “
  • Deklarimin elektronik (on-line) të Listepagesave, Sigurimeve Shoqërore, TAP, të TVSH-së, të Librave të Blerjeve dhe Librave të Shitjeve.
  Sherbime Kontabiliteti

  Sherbime Kontabiliteti

  • Mbajtja e llogarive
  • Mbajtje llogarie te shërbimeve me programin e Informatizuar Financa 5
   Deklarimet per I.Sh.P & Zyren e Punes :
  • Kontrat e punes te punemarresve (kolektive apo Individuale).
  • Deklarimin e punemaresve ne Zyren e Punesimit .
  • Deklarimin e aktivitetit ne ISHP.
  Deklarimet Online

  Deklarimet Online

  • Liber Blerje & Liber Shitje
  • Deklarata eTVSH
  • Listpagesat
  • (Sigurime Shoqerore , Shendetose Tap)
  • Ndryshimi I fuqise punetor (Deklarimin dhe Largimin e punonjesve )
  • Tatimi I mbajtur ne burim per kontratat e qirase.
  Përfaqësim në ISSH dhe Zyrën e Punës.

  Perfaqesim ne ISSH dhe ZP

  • Deklarimin e punemaresve ne Zyren e Punesimit .
  • Deklarimin e aktivitetit ne ISHP.
  • Hartimin e dosjeve personale per cdo punemarres (Libreze pune , Libreze Sigurimesh )
  • Rregjistri per punemarresit sipas VKM-se 594 dt.22.12.1997.
  Përfaqësim në DPT

  Perfaqesim ne DPT

  • Informon dhe instrukton bizneset ne lidhje me ceshtje te ndryshme qe lidhen me legjislacionin tatimor dhe zbatimin e tij.
  • Azhornon subjekte me ndyshimet ne kuadrin ligjor si edhe pergatit buletine informuese per klientet e saj.
  • (Asistojm dhe ndihmojm ne procesin e ankimit prane Zyres se Apelimit Tatimor)
  Certifikimi-ISO-tirane

  Çertifikimi ISO

  • Partneritet dhe bashkëpunim me kompanitë më prestigjoze për certifikimin dhe implementimin e sistemeve ISO,
  • Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë se Personelit ( ISO 9001 )
  • Sistemi e Menaxhimit Ambiental ( ISO 14000)
  • Siguria Ushqimore ( ISO 22000/HACCP )

  Rishikimet

  Kushdo qe ka deshire apo i nevojitet te njohe punen e nje ekonomisti /financieri do i sygjeroja te ndjekin kete trajnim mjaft me vlere prane studios professionale AT&C sepse do te pershtateni me lehte me tregun e punes dhe do ju sherbeje mjaft ne punen tuaj profesionale.

  Faleminderit ATC per perkushtimin e dhene gjate eksperiences time ne trajnimin e zhvilluar prane zyres tuaj. Une personalisht jam ndare shume e kenaqur dhe realisht ndihem e plotesuar me njohurite qe mora nga ju. E sugjeroj totalisht per koleget e mi qe duan te zgjerojne njohurite ne fushen e finances. Suksese

  Nje trajnim profesional i nivele te larta. Vendi ku hidhen hapat e para drejte nje kariere te shkelqyer ne fushen e Kontabilitetit. Pas mbarimit te trajnimit fillova diret pune ne nje nga zyrat me te mira ne qytetin e Vlores dhe kjo fale pergatitjes qe mora nga ky trajnim!

  Praktika e kryer prane zyres Atc ka qene mjaft e dobishme per mua. Stafi profesionist, puna, shpjegimi, disponueshmeria qe kjo zyre ofron realisht eshte mjaft e nevojshme per cdokend qe deshiron te punoje ne kete fushe ne te ardhmen.

  ATC eshte nje zyre shum e mire ne fushen e kontabilitetit. Nje mundesi super per te gjithe ata persona qe duan te ndertojne nje te ardhme ne kte fushe.

  Trajnim profesional qe njihet jo vetem si eksperience pune por thellon gjithashtu njohurite mbi kontabilitetin praktik, legjislacionin tatimor , perdorimin e Financa 5 Ja rekomandoj te gjithe atyre qe jane pjese e fushes se finances dhe jo vetem !

  Studioja ATC eshte zgjedhja me e mire per te gjithe ata qe duan te rrisin njohurite e tyre teorike dhe praktike ne fushen e kontabilitetit. E vlersoj maksimalisht perkushtimin dhe profesionalizmin e treguar nga ekspertet e studios.

  Nje trajnim profesional dhe shume i vlefshem si nga ana teorike ashtu dhe nga ana praktike, sidomos per studentet qe jane ne perfundim te studimeve te tyre.

  Trajnim qe vlen shume per dike qe do te behet I afte ne punen e tij si ekonomist . Faleminderit per mbeshtetjen dhe eksperiencen .

  Praktika e kryer prane zyres Atc ka qene mjaft e dobishme per mua. Ja u sugjeroj kujtdo qe ka nevoje per trajnime te kryera nga eksperte dhe profesioniste te vertete ne lidhje me profesionin e ekonomistit apo kontabilistit.

  Nje eksperience e shkelqyer dhe Shum e dobishme per nje ekonomist te mirefillte ju faleminderit per bashkepunimin

  Trajnim profesional i plote teorik dhe praktik ,staf i pergatitur ,zyre bashkohore ,do ua sugjeroja gjithe studenteve te Ekonomikut .

  Trajnimi prane ATC ishte efikas dhe shume profesional si nga ana teorike dhe praktike

  Trajnim profesional shume i vlevshem per te gjithe kontabilistet e rinj. Do ua sugjeroja te gjitheve!

  Trajnimi prane AT&C ishte shume efikas dhe mbi te gjitha shume profesional! Kam mbetur shume e kenaqur dhe pa hezituar e sygjeroj gjithandej. Ju faleminderit!

  Nje super trajnim dhe nje bravo te madhe perfaqesuesve qe kane menduar per ne

  Falenderime dhe mirenjohje pa fund per ATC. Jua keshilloj te gjithe studenteve qe aspirojne te behen ekonomiste profesioniste.

  Trajnim profesional shume i vlevshem per te gjithe kontabilistet e rinj. Do ua sugjeroja te gjitheve!

  Mesimi praktik e i kuptueshem dhe raste konkrete shembujsh praktik. Stafi shume i pergatitur dhe mesim efektiv i kontabilitetit praktik te bizneseve.

  Trajnimi prane ATC ishte efikas dhe shume profesional si nga ana teorike dhe praktike

  Nje eksperience e shkelqyer dhe Shum e dobishme per nje ekonomist te mirefillte ju faleminderit per bashkepunimin

  Cdokush qe kerkon te njohe me nga afer punen e nje ekonomisti do ti rekomandoja kete trajnim te vlefshem me staf te kualifikuar dhe te perkushtuar ne Albanian Tax & Consulting

  Të përkushtuar në punën që bëjnë. Programi Financa 5 trajtohet në mënyrë të detajuar dhe hap pas hapi, gjë që e lejon praktikantin ta kuptojë dhe ta përvetësojë sa më mirë.

  Jam teper e kenaqur nga ky trajnim. pasi te informon teper rreth jetes praktike financiare. Ja keshilloj gjithe studenteve te degeve te ekonomikut

  Deshiroj te shpreh mirnjohjen dhe falenderimin per Zyren ATC dhe stafin e saj, qe me kthyen besimin per te ushtruar profesionin e financierit. Nje zyre serioze dhe profesionale qe ne trajnimin e ndjekur aty teorine e vendosen ne funksion te praktikes ne menyre perfekte.

  Jam shume e kenaqur qe isha pjese e ketij trajnimi. Do jua keshilloja te gjitheve sepse te ndihmon shume.

  Profesionalizem ne trajtimin e temave te kontabilitetit.. Mesova shume rreth ndertimit te pasqyrave financiare, mbylljet e bilancit, deklarimet online etj..

  Studioja ATC eshte zgjedhja me e mire per te gjithe ata qe duan te rrisin njohurite e tyre teorike dhe praktike ne fushen e kontabilitetit. E vlersoj maksimalisht perkushtimin dhe profesionalizmin e treguar nga ekspertet e studios.

  Te shkelqer.Shume I kenaqur nga kursi I zhvilluar ne kete zyre.Bravo.Suksese Suksese

  Profesionaliste te vertete, te gatshem per te ndihmuar ne cdo moment!

  ATC

  Albanian Tax & Consulting

  50+

  Biznese

  100+

  Consultants

  51 541

  Likes ne Facebook

  100%

  Klienta te kënaqur

  Klientet Tane

  © 2002 - Albanian Tax & Consulting . All Rights Reserved