Brunes, ofron vend pune Financiere

Kompania “Brunes” sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidate në pozicionin Financiere!

Tirane, ofroj vend pune Financiere

Kompania INSPORT SH.P.K (Sport Vision Albania, kompani për tregëtimin e produkteve sportive)

Tirane, ofroj vend pune Financiere Supermarketi

Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve