Entries by zyr kont

Brunes, ofron vend pune Financiere

Kompania “Brunes” sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidate në pozicionin Financiere!